Sivut

lauantai 19. helmikuuta 2011

Labradorinnoutajien erikoisnäyttely 6.2.2011

Helmikuun alussa oli vuorossa labbisten erkkari Lahdessa Jokimaan raviradalla toto-hallissa. Kehä oli vasta iltapäivällä melkein kaikista viimeisenä eli jouduimme koko päivän jännittämään. Mutta oli kiva katsella ja kuvata muita labbiksia sekä jutella muiden koiraihmisten kanssa. Sannalla oli myyntipöytä ja mekin ostettiin sieltä kivoja leluja ja hieno pinkki noutajatalutin.


Lisäksi meillä oli oikein sukukokous, koska paikalla oli Pertti-iskä, Martti-vaari ja Rambo-veli sekä velipuoli Eesa. Ja saattoi olla vielä muitakin sukulaisia.


Saimme taas handleriksi Sannan ja mamma pystyi näin kuvaamaan ja katsomaan, kun oma pikkuinen oli kehässä. Tuomarina oli Hannele Jokisilta ja pentuluokka 7-9 kk. Sijoitus PEK4 + KP.


Arvostelu:
Erinomainen, erittäin valmis, voimakas kokonaisuus. Oikean mallinen pää, toivoisin tosin selvemmän otsapenkereen. Hyvä kaula ja selkälinja, sopusuhtaisesti kulmautunut edestä ja takaa. Voimakas eturinta, hyvä luusto, saa kasvaa vielä hieman raajakorkeutta. Vahva runko, hyvä karva, erinomainen luonne. Liikkuu hyvin.

Nellyn uusi, ihana Sannan tekemä lelu

Ja uusi talvimantteli ettei palele

Ja Ronjallakin on uusi fleece-takki. Ollaan sitä niin komeita yhdessä.

Shoppailu on kivaa, sanoi Nelly...

1 kommentti:

  1. Wau mitkä uudet kledjut!! Ronjakin on saanut :). Meiltä löytyy kans Hurttaa ja kannattaa katsoa sellanen, kun Pomppa. On kätevä takki agilityssa, kun on niin nopea pukea. Onnea vielä erkkarin menestyksestä!!!

    VastaaPoista