Sivut

sunnuntai 29. elokuuta 2010

Treeniä

Viikko sitten aloitimme Nellyn kanssa Pirkan Nuuskujen järjestämän pikkupentukurssin. Kurssilla olemme harjoitelleet kontaktia, istumista, toisten koirien ohittamista sekä luoksetuloa. Luoksetulo Nellyltä sujuu jo hyvin sekä istuminen melkein aina, mutta toisten koirien ohittaminen vaatii vielä hiomista.


Kurssi on tarkoitettu 4-8 kk ikäisille pennuille, mutta Nelly kuitenkin pääsi mukaan huolimatta iästään, joka on tänään tasan 13 viikkoa. Ohjaajat kutsuvatkin Nellyä kurssin vauvaksi.


Olemme tehneet myös yhdessä Ronjan kanssa metsälenkkejä, jossa molemmat saavat mennä vapaasti. Metsässä on paljon mustikoita ja viimeksi ajattelimme, että keräämme niitä hiukan myös kotiin. Nellykin innostui mustikoista oikein kovasti ja halusi välttämättä niitä maistaa. Ensin se söi niitä kädestä, mutta loppujen lopuksi se huomasi, että paljon helpompi tapa on syödä itse suoraan pensaasta. Tämän seurauksena myös Ronja alkoi syömään mustikoita pensaasta, jota se ei ole tehnyt koskaan aikaisemmin.

Nami nami, mustikoita ja puolukoita

Olemme harjoitelleet luoksetuloa myös pillillä. Tämän Nelly oppi todella helposti ja nykyään harjoittelemme
sitä aina metsässä ollessamme. 


Eilen illalla Nelly keksi, että Ronjan kori on oikein kiva paikka ja siellä on mukava ottaa pikku torkut. No tänään sinne sitten tungettiin oikein kaksin kappalein ja kivaa oli!

Ja yritettiin siellä hieman nukkuakin, mutta siitä ei tainnut tulla mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti